Så tycker våra kunder

 • Corroventa avfuktar ishallar

  Ishockeyklubben Hasle-Løren Ishockey i Norge fick en dålig start på säsongen. Hallens isyta hade under sommaren lyft sig 15 cm på ena kortsidan vilket lett till att sarger blivit sneda och den höga luftfuktigheten i ishallen hade lett till svåra svartmögelangrepp på väggar och andra träinstallationer. Corroventas mobila adsorptionsavfuktare A50 TD2 fick det stora jobbet med att avfukta ishallen.

 • Åtgärder mot höga radonvärden i Linköping

  I Sverige är gränsvärdet för radon i bostäder, allmänna lokaler och arbetsplatser 200 Bq/m3. Mätningar behövs göras för att identifiera och åtgärda bostäder med för höga radonhalter. Corroventa har levererat radonsugar av typen RS100 till LR-Konsult & Installation AB för att i Riksbyggen Brf Trumspelaren åtgärda de förhöjda radonvärdena som uppmätts i marklägenheterna.

 • Radonsanering i Tranås

  De senaste åren har kunskapen om radonets faror blivit alltmer känt runtom i världen och 1 juni i år trädde den nya strålskyddslagen i kraft i Sverige där det nya referensvärdet för radon i bostäder, allmänna lokaler och arbetsplatser är 200 Bq/m3. Corroventa har levererat ett antal radonsugar av typen RS100 till Corvara i Tranås som just nu jobbar med att radonsanera området Ekmarksberg.

 • Krypgrundsavfuktning var avgörande för kyrkan

  Under 2008 upptäcktes hussvamp i en kyrka i Sverige och man bestämde sig för att göra en ordentlig klimatutredning. Den konstant höga fuktigheten i krypgrunden ledde till att man valde att installera två krypgrundsavfuktare från Corroventa.

 • Effektiv skadedjurssanering med Corroventas värmetält H4 ES

  Corvara har nu i 1,5 års tid arbetat med att sanera skadedjur med Corroventas system H4 ES. Efter närmare 200 behandlingar är det äntligen sanerat och helt fritt från skadedjur. Eftersom att man med Corroventas värmetält inte använder sig av några kemikalier så är det både en smidig och miljövänlig lösning.

 • Omfattande torkning efter brand med Corroventas trailer

  Utmaning: Mycket fukt i byggnaden efter en omfattande brandsanering
  Lösning: Corroventas högeffektiva, mobila avfuktare CTR 10000

 • Byggavfuktning med Corroventas A50 TD2

  Stenmarks Bygg AB är i full gång med att bygga Skogsbäckens förskola i Lidköping. Byggnaden är 1700m2 stor och för att avfukta byggnaden användes Corroventas stora, mobila adsorptionsavfuktare A50 TD2. 

 • Kundberättelse Veikko Räihä & Fredrik Nilsson, Anticimex

  Veikko Räihä och Fredrik Nilsson från Anticimex berättar om hur det är att arbeta med Corroventas produkter och samarbetet i allmänhet.

 • Kundberättelse Olaf Händler, Händler Trocknungsservice

  Händler Trocknungsservice har arbetat med Corroventa i fyra år. Olaf Händler förklarar varför de väljer att samarbeta med Corroventa.

 • Kundberättelse Frank Wiegand, ReMax direkt

  Frank Wiegand från ReMax direkt berättar om hans erfarenheter av att arbeta med Corroventas produkter och lösningar.