DSCF3399

Om oss

Corroventa utvecklar, tillverkar, säljer och hyr ut produkter av högsta kvalitet för vattenskador, fukt, lukt och radon

Innovation och kvalitet in i minsta detalj

Corroventa är en av marknadsledarna och vi specialiserar oss på innovationer inom vår bransch. Våra produkter är kompakta, effektiva, ergonomiska och energisnåla. Vid akuta situationer och översvämningar har Corroventas kunder tillgång till en av de största hyrparkerna i Europa. 

Vi har säljkontor och maskindepåer på flera platser i Europa. All tillverkning sker i Bankeryd, Småland.

Fyra affärsmodeller

Vi erbjuder fyra olika affärsmodeller för att du ska hitta en lösning som passar dig.

Läs om våra affärsmodeller

Corroventa Academy

Öka din kunskap om vattenskador och torkteknik på någon av våra seminarier och utbildningar.

Gå till Corroventa Academy

Kundcase

Så här tycker våra kunder om att samarbeta med oss. Läs mer om olika projekt med Corroventas produkter.

Läs våra kundcase

CORROVENTA 0925_High res

Vår historia

Corroventa grundades av Tekn. Dr. Knut Claesson. Hans brinnande intresse för avfuktningstekniken och att särskilt utnyttja den för att utveckla nya produkter och tekniker inom området torkning av fukt- och vattenskador var tidigt tydliga drivkrafter i uppbyggandet av företagets verksamhet. 

DSCF3436

Produktutveckling

Kvalitet och hållbarhet

När vi utvecklar en ny produkt är vi alltid drivna av att skapa en produkt med hög kvalitet och lång hållbarhet. Det gäller såklart oavsett om det är en adsorptionsavfuktare, kylavfuktare, krypgrundsavfuktare, fläkt, turbin eller vattenavskiljare.

Läs mer om kvalitet och hållbarhet

CORROVENTA 3036

Produktutveckling

Ergonomisk design

Med maskiner som är lätta att bära och flytta är det enklare att arbeta snabbt och effektivt.

Läs mer om ergonomisk design

CORROVENTA UPPLAGT_0787

Produktutveckling

Produktutveckling

Corroventa kombinerar innovationskraft med 30 års erfarenhet inom vattenskadesaneringsområdet. Idéer föds ute i verkligheten bland våra kunder, ofta där olyckor dragit fram. Att hitta smarta och effektiva lösningar som gör våra kunders arbetsdag effektivare är en stark drivkraft för oss.

Läs mer om produktutveckling

Partners

Fördelar som skapar bästa lönsamhet för dig som partner

Vi strävar ständigt efter att förbättra vårt partnerskap med dig genom att erbjuda ett brett utbud av produkter och specialiserad kunskap för att förebygga fukt och hantera eventuella skador. Vårt mål är att vara din pålitliga partner, inte bara när det gäller att upprätthålla hög kvalitet och effektivitet, utan även för att främja din företagstillväxt. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och utveckling för att se till att du alltid är uppdaterad med den senaste tekniken och de bästa metoderna inom avfuktning.

Utöver vårt omfattande produktutbud och vår specialist kunskap, arbetar vi kontinuerligt med att utveckla nya lösningar och produkter för att hantera akuta situationer, såsom översvämningar. Som en del av vårt åtagande att stödja dig vid oväntade händelser ger vi dig tillgång till en av de största hyrparkerna i Europa. Det innebär att du snabbt och effektivt får tillgång till den utrustning som behövs för att hantera kriser och minimera skador.

Service och support

Kontakta oss om du behöver support eller service.

Vi hjälper dig att hitta den optimala lösningen!

Tel: 036-37 12 00
E-post: mail@corroventa.se