NordBygg över för i år

Nordbygg – den största mässan för bygg- och fastighetsbranschen har passerat för den här gången, även detta året var det en lyckad mässa med hela 48 260 besökare och intressanta föredrag. Några heta samtalsämnen under mässan var bland annat digitalisering, byggnation av flerbostadshus samt hållbarhet och energismarta produkter.

Hela teamet på Corroventa vill tacka alla som besökte vår monter! Det var välbesökt med kunder och övriga intressenter. Särskilt stort var intresset för VentoVind som är Corroventas smarta lösning med behovsstyrd ventilation som fuktsäkrar kallvindar på villor och flerbostadshus.

Det är alltid trevligt att möta besökarna på Nordbygg som är en viktig mässa för oss på Corroventa. I år var det särskilt stort intresse för Ventovind som håller rätt fuktklimat på kallvindar i både villor och flerbostadshus. Även våra populära avfuktare i ES-serien uppskattades extra mycket. Vi har nu under mässan knutit många kontakter och ser nu fram mot att fortsätta utveckla avfuktningsbranschen tillsammans med våra kunder.

Karl Jansson, försäljningschef för Sverige, Danmark & Finland

De rätta svaren i tävlingen samt vinnaren av surfplattan kommer att meddelas på vår LinkedIn.

Följ oss på LinkedIn

Är du nyfiken på att höra mer om våra produkter – kontakta oss på 036-37 12 00.

Frågor eller funderingar?

Ni kan alltid kontakta oss på Corroventa om det är något ni undrar över om våra produkter eller lösningar. Har ni en utmaning med vatten, fukt, lukt, radon eller skadedjur? Hör av er till vårt huvudkontor så hjälper vi er vidare.

Fler nyheter

Besök Corroventas monter på Nordbygg 2024

23-26 april är det äntligen dags för Nordbygg. Du hittar oss i montern A19:32.