Bättre och snabbare service hos Corroventa

I samband med översvämningar runtom i Europa ökar också trycket i Corroventas hyrpark. När våra kunder tar emot en hyresmaskin från Corroventa är den nyservad och funktionskontrollerad. Likaså kan våra kunder alltid vara säkra på att man får snabb och rätt service om något behöver repareras på en maskin från Corroventa.

Med en ökad uthyrning av maskiner innebär det också att vi nu ökar styrkan på serviceavdelningen. Henrik Ekström (t.v.) kompletteras nu av Arnold Nyström (t.h.) för att tillsammans kunna erbjuda ännu bättre och snabbare hantering av serviceärenden. Arnold har mångårig erfarenhet från Corroventas produktion och kommer närmast från kylavdelningen där han varit en viktigt del av det starka team som producerar våra kylavfuktare.

Medarbetare på Corroventas serviceavdelning

Corroventas hyrpark

Om du vill fylla på med maskiner vid hög belastning, passar vår uthyrning perfekt. Corroventa har idag ca 10 000 maskiner i sin hyrpark – en av de största i Europa. Produkterna finns tillgängliga i ett flertal depåer runt om i Europa för leverans inom några timmar. Det gäller allt från små kylavfuktare till stora industriella adsorptionsavfuktare som processar 10 000 m3 luft i timmen, med andra ord det mesta som behövs vid avfuktning av vattenskador eller byggavfuktning. Vi kan leverera direkt till platsen där vattenskadan skall hanteras.

Fler nyheter

Besök Corroventas monter på Nordbygg 2024

23-26 april är det äntligen dags för Nordbygg. Du hittar oss i montern A19:32.