Händler Trocknungsservice från Tyskland har arbetat med Corroventa i fyra år. Olaf Händler förklarar varför de har valt att samarbeta med Corroventa:

Generellt anser vi att Corroventa är en leverantör med hållbara produkter. Allt jag har köpt från andra tillverkare när jag startade för åtta år sedan är nu defekt. Dessa maskiner hade mellan 5-6 000 driftstimmar. Corroventas produkter kostar lite mer men har istället 60-90 000 driftstimmar. Detta behöver vi! Vi måste säkerställa att maskinerna håller.  

Ola Händler, Händler Trocknungsservice.

Vi har aldrig haft några problem och vi får alltid bra support från Corroventa. När maskiner är på service kan vi fortfarande arbeta med hyrprodukter. Det är extremt viktigt för oss. Vårt företag utvecklas, vi kommer nu att öppna ännu ett dotterbolag och vi ser fram emot att utöka vårt lager med Corroventas maskiner, berättar Händler. 

Anledningar att välja Corroventa

Vi väljer Corroventa på grund av att vi kan lita på produkterna och servicen vi får. Vi känner oss trygga med att maskinerna håller hög kvalitet och att vi kan förmedla detta till våra kunder. Corroventas produkter är toppmoderna framförallt för den låga energiförbrukningen. Detta är en viktig faktor för försäkringsbolagen. Vi har många försäkringsbolag som frågar oss om vi använder produkter med låg energiförbrukning, eftersom vi alltid använder Corroventas produkter så har vi större chans att bli tilldelade projekten vilket är en enorm fördel för oss, berättar Händler.

Händler har funnits I åtta år. Efter fyra år bestämde vi oss för att satsa på produkter med hög kvalitet. Detta är då samarbetet med Corroventa startade. Idag använder vi Corroventas maskiner till alla våra projekt.

Om Händler Trocknungsservice

Händler har funnits I åtta år och finns idag på tre orter I Tyskland. Företaget arbetar med vattenskadesanering både förebyggande för dessa.

Frågor eller funderingar?

Ni kan alltid kontakta oss på Corroventa om det är något ni undrar över om våra produkter eller lösningar. Har ni en utmaning med vatten, fukt, lukt, radon eller skadedjur? Hör av er till vårt huvudkontor så hjälper vi er vidare.

Fler kundcase