CORROVENTA 3036

Ergonomisk konstruktion

Med maskiner som är lätta att bära och flytta är det enklare att arbeta snabbt och effektivt. 

Hållbarhet och utveckling

Ergonomisk design för en bättre arbetsmiljö 
 

I ett utvecklingsprojekt utgår vi alltid från kundens behov. Det innebär att vi också tittar på hur våra maskiner används och hur de kan underlätta arbetet för användaren genom en smart och ergonomisk design. Nya generationen produkter är resultatet av 30 års erfarenhet av branschen och en nära kommunikation med er som använder våra produkter dagligen.

En ergonomisk design är inte bara en förutsättning för att undvika rygg- och slitageskador; Smarta detaljer som underlättar arbetet sparar också tid och därmed pengar för våra kunder.

CORROVENTA 3020

Ergonomiskt arbetssätt

Så kompakta och lätta som möjligt

Vi har alltid som målsättning att konstruera våra maskiner med så låg vikt som möjligt. De maskiner som ändå väger mer än 20 kg utrustas med robusta hjul.

CORROVENTA 3036

Ergonomiskt arbetssätt

Greppvänligt handtag och smal design

Vi har minimerat bredden på våra maskiner för att vikten ska komma nära kroppen när du lyfter. På så vis belastas ryggen mindre.

CORROVENTA 3030

Ergonomiskt arbetssätt

Flera möjligheter för att bära maskinerna

De större maskinerna har dessutom utrustats med ett draghandtag. Det går att fälla ner så att maskinen kan lyftas av två personer.

CORROVENTA 3008

Ergonomiskt arbetssätt

Lätt att bära uppför

Minimerad höjd på maskinen gör den enklare att bära uppför trappor. Vi har gett maskinerna mjuka, runda gummihörn som inte skaver mot dina ben.

Stora-hjul-ergonomi

Ergonomiskt arbetssätt

Låg vikt

Vi har alltid som mål att våra maskiner ska väga så lite som möjligt. Maskiner som däremot väger mer än 20 kg har utrustats med stora hjul för en enklare förflyttning utan lyft.

CORROVENTA 3074

Ergonomiskt arbetssätt

Inget snubblande

Vira upp sladden runt handtaget och fäst den med magneten mot plåten.

Frågor eller funderingar?

Ni kan alltid kontakta oss på Corroventa om det är något ni undrar över om våra produkter eller lösningar. Har ni en utmaning med vatten, fukt, lukt, radon eller skadedjur? Hör av er till vårt huvudkontor så hjälper vi er vidare.