DSCF3730_Montico

 

Fukt- och torkteknik: Masterkurs

Corroventa Academy

Fukt- och torkteknik: Masterkurs

2-dagars utbildning och workshop: Masterkurs inom fukt- och torkteknik med fokus på skadetorkning

Som fukttekniker är det av största vikt att förstå vilken torkmetod som passar för olika huskonstruktioner och byggmaterial. Denna tvådagars-utbildning är för dig som tidigare har gått vår baskurs eller känner dig väl bekant med grunderna till fukt- och torkteknik. Vi går igenom fördjupning inom fuktteori, torkteknik, orsaker till vattenskador och torkmetoder både teoretiskt och praktiskt. 

 

Till anmälan

academy_logo_high res_png

Utbildningen riktar sig till:

Du som tidigare gått Corroventas baskurs inom fukt- och torkteknik eller dig som arbetat i branschen i ett antal år. Du får på egen förmåga identifiera, installera och torka vattenskador i olika typer av material. Vi har labb på 8 olika platser i Europa, vart och ett anpassat efter lokala behov och byggkonstruktioner. Vi håller seminarier på samtliga marknader där vi verkar.

Vi går igenom olika orsaker till vattenskador samt hur man upptäcker dessa. Deltagarna får därefter lära sig att välja torkmetod och maskiner för att sedan praktiskt göra en installation för att torka vattenskadan. Du får även lära dig att sätta upp och styra torkprocessen på distans.

Du får lära dig:

  • Fördjupande fuktteori och avfuktningsteknik.
  • Torkning av vattenskada i olika huskonstruktioner och byggmaterial.
  • Torkning av vattenskada i skiktade konstruktioner som flytande golv, väggar eller tak.
  • Installera och styra torkprocessen på distans.
  • Fördjupande kunskaper om mätteknik och torkmetoder.

Fukt- och torkteknik: Masterkurs

 

Anmäl ert team!

Ange alla deltagare i formuläret med namn och e-postadress. Skriv gärna i meddelandefältet om någon av deltagarna har allergier eller andra kostavvikelser. Corroventa har avtal med Hotel Savoy i Jönköping. När du har anmält dig får du ett bekräftelsemail med bokningsuppgifter och rabattkod till hotellet.

Praktisk information

2 795 kronor för våra kunder. Övriga: 12 995 kronor. Kursmaterial, lunch dag 1 och 2 samt middag dag 1 ingår. Plats: I Corroventas lokaler och seminarielabb på Mekanikervägen 3 i Bankeryd.

Övriga seminarier inom Corroventa Academy

Vi erbjuder även utbildning inom boendemiljö och fasta installationer där vi går igenom avfuktning av bland annat krypgrunder och kallvindar samt radonsanering.

Fukt- och torkteknik: Baskurs

Du har även möjlighet att skräddarsy ett seminarium som passar just dig och dina kollegor. Kontakta oss för mer information om detta.

 

Varmt välkommen på vår masterkurs inom fukt- och torkteknik på Corroventa Academy!

Datum 19-20 november 2024

Namn(Obligatoriskt)
Efternamn

Boka en plats åt dina kollegor

Namn

Frågor eller funderingar?

Det brukar alltid vara bra att i slutet av sidan fånga upp besökaren, och leda denne vidare dit svar på uppkomna frågor finns - exempelvis en kontaktsida eller FAQ.