DSCF3934

 

 

Fukt- och torkteknik: Baskurs

Corroventa Academy

Fukt- och torkteknik: Baskurs

2-dagars seminarium och workshop inom fukt- och torkteknik med fokus på skadetorkning

Att snabbt kunna identifiera vattenskadan och sedan bestämma vilken metod som passar bäst för just den skadan kan vara avgörande. Men också att förstå grunderna till vad fukt är och hur det fungerar ger dig en fördel i ditt dagliga arbete.

 

Till anmälan

academy_logo_high res_png

Utbildningen riktar sig till:

Detta seminarium riktar sig till dig som är ny i branschen eller för dig som arbetat länge men behöver fräscha upp minnet. Vi går igenom grundläggande fuktteori, torkteknik och torkmetoder både teoretiskt och praktiskt med mycket fokus på de praktiska delarna för att du ska få chansen att öva på att torka olika typer av material.

Med hjälp av erfaren guidning får du lära dig att identifiera vattenskador och därefter välja rätt torkmetod och maskiner. Utifrån egen förmåga får du sedan praktiskt göra en installation för att torka vattenskadan. Vi har labb på 8 olika platser i Europa, vart och ett anpassat efter lokala behov och byggkonstruktioner. Vi håller seminarier på samtliga marknader där vi verkar.

Du får lära dig:

  • Torkning av vattenskada i olika huskonstruktioner och byggmaterial
  • Orsaker till vattenskador och val av torkmetod
  • Grunderna till avfuktningsteorin
  • Historik till avfuktningstekniken och hur det har utvecklats genom åren
  • Mättekniker för olika typer av material
  • Vilka avfuktare som passar bäst i olika miljöer

Fukt- och torkteknik: Baskurs

Anmäl ert team!

Ange alla deltagare i formuläret med namn och e-postadress. Skriv gärna i meddelandefältet om någon av deltagarna har allergier eller andra kostavvikelser. Corroventa har avtal med Hotel Savoy i Jönköping. När du har anmält dig får du ett bekräftelsemail med bokningsuppgifter och rabattkod till hotellet.

Praktisk information

2 795 kronor för våra kunder. Övriga: 12 995 kronor. Kursmaterial, lunch dag 1 och 2 samt middag dag 1 ingår. Plats: I Corroventas lokaler och seminarielabb på Mekanikervägen 3 i Bankeryd.

Övriga utbildningar inom Corroventa Academy

Vi rekommenderar dig efter seminariet att anmäla dig till masterkursen inom fukt- och torkteknik. Vi erbjuder även utbildning inom boendemiljö och fasta installationer där vi går igenom avfuktning av bland annat krypgrunder och kallvindar samt radonsanering. Du har även möjlighet att skräddarsy ett seminarium som passar just dig och dina kollegor. Kontakta oss för mer information om detta.

 

Varmt välkommen på vår baskurs inom fukt- och torkteknik på Corroventa Academy!

Datum 28-29 augusti

Namn(Obligatoriskt)
Efternamn

Boka en plats åt dina kollegor

Namn

Frågor eller funderingar?

Det brukar alltid vara bra att i slutet av sidan fånga upp besökaren, och leda denne vidare dit svar på uppkomna frågor finns - exempelvis en kontaktsida eller FAQ.