DSCF3794_Montico Danne + Sören

 

Boendemiljö och fasta installationer

Corroventa Academy

Boendemiljö och fasta installationer

2-dagars seminarium och workshop: Boendemiljö och fasta installationer

För dig som arbetar med fasta installationer och boendemiljö erbjuder vi ett seminarium där vi går igenom metoder för sanering av fukt, lukt och radon i bostäder. På denna 2-dagars-utbildning ligger tyngdpunkten på fasta installationer och montagemetoder för kallvindar, krypgrunder och radon. Vi fokuserar också mycket på service och underhåll av våra maskiner för fasta installationer.

 

Till anmälan

academy_logo_high res_png

Kursen riktar sig till dig som:

Arbetar med krypgrunder, vindsavfuktning och radonsanering.

När du gått seminariet ska du ha goda kunskaper inom lösningar för:

  • Torkning av fuktskador och installation av avfuktare i krypgrund.
  • Avfuktning av kallvindar.
  • Radonmätning och sanering av höga radonhalter från marken och blåbetong.

Service - Teori och praktik

Vi tittar in i våra maskiner och går igenom tips och tricks för att kunna underhålla och sköta våra maskiner för fasta installationer på bästa sätt. Allt ifrån förslag på verktyg som är bra att använda till att kunna felsöka och åtgärda fel och underhålla maskinerna.  Allt för att kunna säkra att maskinerna går optimalt och säkerställer en lång livslängd.

Corroventa har mångårig erfarenhet från tiotusentals installationer av olika kunder vilket ger oss en bred kunskapsbas om de typer av problem och lösningar som man stöter på vid torkning av krypgrunder. Vi går igenom hur man ska installera i standardgrunder och i mer besvärliga fall. Även radon är ett av Corroventas kärnområden. Vi går igenom olika instrument, mätmetoder av radongas och ger konkreta lösningar på olika saneringsmetoder. När det kommer till ventilation av kallvindar får du se exempel på installationer, tätningsmetoder, dimensionering och praktiska lösningar för olika typer av kallvindar. Vi håller seminarier på alla platser där vi verkar och Corroventa Academy är nu ett nytt, uppdaterat koncept med förbättrat material och innehåll för att göra inlärningen så effektiv som möjligt för dig som deltagare.

Boendemiljö och fasta installationer

Anmäl ert team!

Ange alla deltagare i formuläret med namn och e-postadress. Skriv gärna i meddelandefältet om någon av deltagarna har allergier eller andra kostavvikelser. Corroventa har avtal med Hotel Savoy i Jönköping. När du har anmält dig får du ett bekräftelsemail med bokningsuppgifter och rabattkod till hotellet.

Praktisk information

2 795 kronor för våra kunder. Övriga: 12 995 kronor. Kursmaterial, lunch dag 1 och 2 samt middag dag 1 ingår. Plats: I Corroventas lokaler och seminarielabb på Mekanikervägen 3 i Bankeryd.

Övriga seminarier inom Corroventa Academy

Vi erbjuder även kurser i två steg inom fukt- & torkteknik med fokus på skadetorkning. Baskursen passar dig som är ny i branschen eller vill fräscha upp minnet medan masterkursen passar dig som redan varit på introduktionsseminariet eller jobbat många år i branschen.

Du har även möjlighet att skräddarsy ett seminarium som passar just dig och dina kollegor. Kontakta oss för mer information om detta.

 

Varmt välkommen på seminarium inom boendemiljö och fasta installationer på Corroventa Academy!

Datum 8-9 oktober 2024

Namn(Obligatoriskt)
Efternamn

Boka en plats åt dina kollegor

Namn

Frågor eller funderingar?

Det brukar alltid vara bra att i slutet av sidan fånga upp besökaren, och leda denne vidare dit svar på uppkomna frågor finns - exempelvis en kontaktsida eller FAQ.