Tjänsten är tillsatt

Brinner du för att fånga affärsmöjligheter och bygga starka relationer med såväl nya som befintliga kundkontakter? Vill du ansvara för din egen region och representera ett varumärke med egentillverkade premiumprodukter? Då har vi helt rätt tjänst för dig!

Till Corroventa söker vi en resultatinriktad och förtroendeingivande regionansvarig säljare med god teknisk förståelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning och har utgångspunkt från ditt hemmakontor.

Detta får du

På Corroventa välkomnas du till ett multinationellt företag med en spännande tillväxtstrategi och stor framåtanda. Varumärket har ett gott anseende, är väl inarbetat på marknaden och i ryggen finns en stark ägare. Det är en prestigelös och ambitiös kultur med ett starkt lagarbete som sitter i företagets väggar. Ambitionen är att vara en ledande kraft i branschen och tillhandahålla innovativ utrustning samt energieffektiva och hållbara lösningar. I tjänsten får du en gedigen introduktion och produktutbildning för att få den bästa tänkbara starten i din resa tillsammans med oss.

Om tjänsten

I rollen som regionansvarig säljare får du möjlighet att presentera Corroventas varumärke och tillhörande produktsortiment. Ditt främsta fokus är att utveckla såväl försäljning som långsiktiga kundrelationer inom ditt geografiska område. Det innebär ett dedikerat arbete med ansvar för hela säljprocessen, från att prospektera och genomföra kundmöten till avslutad affär med hög kundnöjdhet som resultat. Att upprätta offerter, ingå avtal och följa upp order är för dig en självklarhet. Du förvaltar en av företagets redan befintliga kundstock men bearbetar också nya kundrelationer på marknaden. Med den goda tekniska förståelse som du kommer utveckla hjälper du kunden att välja rätt lösning för sitt behov och besvarar specifika produktfrågor. Tillsammans med dina kollegor deltar du som en viktig representant på produktutbildningar, mässor och anordnade kundevent. Du ingår i ett säljteam bestående av åtta kollegor och rapporterar till nordisk försäljningschef.

Du erbjuds en stor egen frihet i att utveckla din region, skapa resultat och på riktigt göra skillnad genom din arbetsinsats. Det geografiska området består av Skåne, Blekinge, Kronoberg, Halland, Småland, Göteborg-Bohus samt delar av Öst- och Västergötland. Den största delen av din arbetstid spenderas hos kund, vilket medför att resor är vanligt förekommande. Du genomför cirka 30 övernattningar per år i samband med kundbesök.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av B2B-försäljning och vana av att bearbeta såväl nya som befintliga kunder. Du har med fördel arbetat mot industri- eller byggsektorn. Om du tidigare varit i kontakt med avfuktnings- eller ventilationsprodukter ser vi det som starkt meriterande. För att lyckas i rollen har du en hög teknisk förståelse med förmågan att hitta en optimal lösning för kundens verksamhet. Du är skicklig på att skapa långsiktiga kundsamarbeten och bygga starka nätverk. Till dina kunskaper hör att du talar och skriver obehindrat på svenska och även har goda kunskaper i engelska. Körkort är ett krav.

Som person är du resultatinriktad och brinner för att fånga affärsmöjligheter. Du har en stark tävlingsmentalitet, tycker om att utvecklas inom försäljning och sätter höga målsättningar. I dialog med kund är du lyhörd och förtroendeingivande, samtidigt som du är rak och tydlig. Du trivs som allra bäst när du verkar som en samarbetspartner och arbetar nära dina kunder. Till dina egenskaper hör att du är strukturerad och har ett arbetssätt som präglas av planering och eget ansvar. Du är en sann lagspelare som alltid gör sitt yttersta för att teamet tillsammans ska nå nya höjder.

Frågor eller funderingar?

Ni kan alltid kontakta oss på Corroventa om det är något ni undrar över om våra produkter eller lösningar. Har ni en utmaning med vatten, fukt, lukt, radon eller skadedjur? Hör av er till vårt huvudkontor så hjälper vi er vidare.

Fler nyheter

Corroventas lyckade utställning på Nordbygg 2024

Fredrik Rosén, Nordic Sales Manager på Corroventa, summerar Nordbygg 2024.

Besök Corroventas monter på Nordbygg 2024

23-26 april är det äntligen dags för Nordbygg. Du hittar oss i montern A19:32.