Corroventa lanserar en kraftfull och energieffektiv radonsug för radonsanering

R2 är Corroventas nya radonsug som är utvecklad för att passa olika typer av markförhållanden och både stora som små uppdrag. R2 har designats med kraftfull prestanda och effekten kan regleras för att optimera varje unik installation.

Energieffektiva fördelar

R2 är reglerbar, vilket betyder att den bara använder så mycket kapacitet som behövs för varje enskilt uppdrag. På så sätt behöver ingen onödig elektricitet användas, vilket sparar både pengar och miljöpåverkan. R2 är en revolutionerande nyhet som med sin kraftfulla prestanda och energieffektiva EC-blower ger låga driftskostnader i optimerade installationer.

Radonsug för installation i inomhusmiljö

Till R2 har Corroventa valt ett grått utförande för att den ska smälta in i sin omgivning i till exempel bostäder. Andra fördelar med R2 är ”flow mode” som innebär att R2 bibehåller ett förinställt flöde, även vid tryckförändringar. Det gör att man kan vara säker på att den förvalda luftmängden evakueras genomradonsugen, även om det efter en tid blir ”lättare” för maskinen att göra det effekten anpassas automatiskt för att ge konstant luftflöde.

R2 är utrustad med en extern kontrollpanel med magnet på baksidan, vilket innebär att den kan fästas på maskinen eller på valfri yta med det tillhörande väggfästet. Valmöjligheterna på kontrollpanelens placering gör det enkelt att hitta rätt placering för att säkerställa åtkomst och manövrering även om maskinen är svåråtkomligt placerad. Filtret byts enkelt via en separat filterlucka.

R2-product-image_720x568-2
R2-image-filter_720x568

Med R2 kan vi erbjuda våra fantastiska kunder den radonsug många efterfrågat. En välbalanserad kombination mellan tryck och flöde gör att maskinen har ett stort arbetsområde. Lanseringen av R2 innebär att våra kunder nu får tillgång till en smart designad och energieffektiv radonsug som dessutom kan optimeras till varje unik installation. 

Karl Jansson, CCO på Corroventa

Karl Jansson, försäljningschef Norden Corroventa.

Frågor eller funderingar?

Ni kan alltid kontakta oss på Corroventa om det är något ni undrar över om våra produkter eller lösningar. Har ni en utmaning med vatten, fukt, lukt, radon eller skadedjur? Hör av er till vårt huvudkontor så hjälper vi er vidare.

Fler nyheter

Besök Corroventas monter på Nordbygg 2024

23-26 april är det äntligen dags för Nordbygg. Du hittar oss i montern A19:32.