"Härlig känsla att återigen få möta kunder och samarbetspartners"

I slutet av april deltog Corroventa på Nordbygg, Nordens största mässa för byggbranschen. Efter att mässan blivit inställd två år på raken var det äntligen dags att få ställa ut igen! Karl Jansson, Nordic Sales Manager på Corroventa, summerar Nordbygg.

Karl Jansson, CCO på Corroventa

Karl, nu har det gått några veckor sedan Nordbygg - Vad var ditt intryck av mässan?

- Det var en härlig känsla att återigen kunna möta kunder och samarbetspartners på Nordbygg. Jag är säker på att besökare, mässpersonal och alla utställare längtat efter tillfället, och för vår del avspeglade det sig i många bra möten, nya kontakter och affärer. Det var fyra intensiva mässdagar och alla i säljstyrkan på Corroventa gjorde som vanligt ett utmärkt jobb både innan, under och efter mässan.

- I år hade vi en ny placering i mässhallen och dessutom hade vi världspremiär för tre fina produkter samt lansering av vårt nya segment industriella applikationer. Det var många nyfikna besökare och även en del nyfikna konkurrenter som kom till oss för att höra mer om våra nyheter.  

Kan du beskriva vad besökarna möttes av?

- Det mest iögonfallande i vår monter var adsorptionsavfuktaren A15, den väckte stort intresse med sin prestanda och innovativa design som förenklar underhåll och service. A15 kommer bli en viktig pjäs i vår satsning på industriella applikationer, men är också en utmärkt avfuktare för exempelvis byggavfuktning, tillfällig klimathållning eller större vattenskador som ska torkas snabbt och energieffektivt.

- Vi hade även världspremiär för den flexibla och effektiva radonsugen R2 samt vårt uppgraderade SuperVision 2.0 som används för att styra och övervaka exempelvis torkprojekt från distans. Det var många besökare som direkt såg olika möjligheter att använda lösningarna och vi fick glädjen att ta emot flera beställningar direkt på mässan! Vi var även en av de utställare som visade flest produktnyheter.

Mycket spännande som hänt här på Corroventa den senaste tiden - Vad kan man förvänta sig framåt sett?

- Sedan mässan har vi jobbat vidare med både tillverkning och visning av våra produkter som hade premiär. Vi har givetvis också jobbat vidare med nya möjligheter och kontakter vi tog med oss från mässan.   

- Våra kunder har höga förväntningar på oss, det är precis så det ska vara! Med tanke på det positiva gensvar vi fick på nyheterna och vår strävan att bidra till våra kunders utveckling, så kan man förvänta sig stor nytta av våra lösningar framöver. Man kan förvänta sig en ökad satsning med vårt nya segment Industriella applikationer och jag är helt övertygad att vi går en ljus framtid tillmötes tillsammans med våra kunder även där!

Frågor eller funderingar?

Ni kan alltid kontakta oss på Corroventa om det är något ni undrar över om våra produkter eller lösningar. Har ni en utmaning med vatten, fukt, lukt, radon eller skadedjur? Hör av er till vårt huvudkontor så hjälper vi er vidare.

Fler nyheter

Besök Corroventas monter på Nordbygg 2024

23-26 april är det äntligen dags för Nordbygg. Du hittar oss i montern A19:32.