Karl Jansson vår nya Chief Commercial Officer

Karl Jansson har jobbat på Corroventa sedan januari 2018 med ansvar för Corroventas försäljning och kundrelationer på den nordiska marknaden. Nu efter fem år tillträder han som ny CCO, Chief Commercial Officer.

Som CCO på Corroventa har du ett övergripande ansvarar för försäljning och marknad inom Corroventa-gruppen, en roll som Karl ser fram emot:

- Sedan starten har jag trivts väldigt bra på Corroventa som är en stark och långsiktig premiumleverantör, förknippad med innovation, kvalitet, energieffektivitet och hög servicenivå. Efter ett antal år med ett fantastiskt säljteam i Norden ser jag nu fram mot att leda arbetet som bedrivs av vår kunniga och uppskattade sälj- & marknadsorganisation runtom i Europa. Med våra energieffektiva kvalitetsprodukter, hög servicenivå och kunskap kommer vi fortsätta vår strävan att erbjuda våra kunder, eller partners som jag hellre kallar dom, de bästa lösningarna för att lyckas med sina viktiga uppdrag i branschen, berättar Karl

Karl efterträder Mårten Larsson, som tidigare haft rollen, och tillträder 2 maj 2023.

 

Karl Jansson, CCO på Corroventa

Upptäck våra produkter och lösningar

Corroventas produkter och lösningar

Frågor eller funderingar?

Ni kan alltid kontakta oss på Corroventa om det är något ni undrar över om våra produkter eller lösningar. Har ni en utmaning med vatten, fukt, lukt, radon eller skadedjur? Hör av er till vårt huvudkontor så hjälper vi er vidare.

Fler nyheter

Besök Corroventas monter på Nordbygg 2024

23-26 april är det äntligen dags för Nordbygg. Du hittar oss i montern A19:32.