Mårten Larsson som nya marknads- och försäljningschef 

Corroventas nye marknads- och försäljningschef Mårten Larsson började sin karriär som säljare för nästan 22 år sedan och har de senaste 13 åren haft rollen som Sales Manager inom Trelleborg Sealing Solutions med ansvar för den svenska marknaden. Mårten är från Aneby där han bor med sin fru och sin son, dottern har flyttat till Linköping för studier. När han inte jobbar så tycker han om att träna, i synnerhet cykel och skidor men det spenderas även en del tid på gymmet.

Mårten Larsson, CCO på Corroventa AB

Jag går in i Corroventa med en positiv känsla och det ska bli riktigt kul att få vara en del av Corroventa som ju är ett företag som står för innovation på utvecklingssidan med produkter som gör att man ligger i framkant inom sina segment och marknader. Detta i kombination med ett sammansvetsat team gör att företaget har haft en god tillväxt under åren och det ska vi fortsätta med.

Det är verkligen ett företag som jobbar för kundnöjdhet där man tillsammans vill ta Corroventa till nästa nivå. Jag ser fram emot en spännande tid framöver.

Mårten Larsson, CCO på Corroventa AB

Mårten Larsson, CCO på Corroventa AB

Vi är glada över att ha med Mårten i gänget och hälsar honom hjärtligt välkommen till Corroventa!

Frågor eller funderingar?

Ni kan alltid kontakta oss på Corroventa om det är något ni undrar över om våra produkter eller lösningar. Har ni en utmaning med vatten, fukt, lukt, radon eller skadedjur? Hör av er till vårt huvudkontor så hjälper vi er vidare.

Fler nyheter

Besök Corroventas monter på Nordbygg 2024

23-26 april är det äntligen dags för Nordbygg. Du hittar oss i montern A19:32.