Corroventas nya säljare Ken Mardahl började sin karriär för lite över 30 år sedan som expedit. Han har sedan dess arbetat både inom försäljning och fuktteknik och nu är det dags att kombinera dessa två roller hos Corroventa.

Ken bor i dag utanför Köpenhamn och när han inte arbetar fyller han tiden med att bygga klockor och spela musik, och naturligtvis spendera tid med familjen.

Kens kontaktuppgifter:

Ken Mardahl
Salgskonsulent & Support Danmark
+45 5359 1374
ken.mardahl@corroventa.dk

Ken-Mardahl_480x364-farg

Fredrik Rosén, Nordic Sales Manager på Corroventa:

Fredrik Rosén, nordisk säljchef på Corroventa

Ken kommer att bli ett mycket välinvesterat tillskott i Danmark och med detta så flyttar Corroventa markant fram sina positioner i Danmark. Att Ken kommer från branschen är en styrka och med sin kunskap och positiva attityd så kommer Ken bli en uppskattad och välkänd bekantskap ute hos våra fantastiska kunder.

Ken Mardahl, Salgskonsulent & Support Danmark

Jag sökte mig till Corroventa då jag såg ett företag som skulle uppskatta mina egna värderingar och affärsfilosofi. Nu efter några veckor känns det som att vara en del av Corroventa är som att vara en del av en familj där vi alla strävar efter samma gemensamma mål. Jag har möjlighet att få kombinera mina intressen för försäljning och drivkraft att lösa utmaningar relaterat till fukt, det gör ju det hela ännu bättre.

Upptäck våra produkter och lösningar

Corroventas produkter och lösningar

Frågor eller funderingar?

Ni kan alltid kontakta oss på Corroventa om det är något ni undrar över om våra produkter eller lösningar. Har ni en utmaning med vatten, fukt, lukt, radon eller skadedjur? Hör av er till vårt huvudkontor så hjälper vi er vidare.

Fler nyheter

Besök Corroventas monter på Nordbygg 2024

23-26 april är det äntligen dags för Nordbygg. Du hittar oss i montern A19:32.