Corroventa-gruppen expanderar: Ny ekonomichef och strategichef

Det är med glädje vi tillkännager att vår ekonomichef Gregorio Zuazu Vela fortsätter på Corroventa som strategichef. Camilla Lorefors, som har varit på Corroventa i två år, tar över som vår nya ekonomichef från och med februari 2021.

Corroventa har genom åren uppnått betydande tillväxt och företaget är i god form och har starka ägare med stor tro på oss. Det är därför väldigt spännande att vi nu tar nästa steg på den resan när vi stärker ledningsgruppen för att möjliggöra en snabb expansion och utveckling av företaget.

Per Ekdahl, VD 

Gregorio Zuazu Vela har en bakgrund som civilingenjör, en MBA och ett starkt intresse för ekonomi och ledning.

Gregorio Zuazu Vela, Corroventa

Jag är väldigt glad över att axla den nya rollen där jag kommer att kunna fokusera på strategi och tillväxt de kommande fem åren. När man ser till vad Corroventa har uppnått under de senaste fem åren är det ingen liten utmaning att utveckla en strategisk tillväxtplan för de kommande åren, men vi har fantastiska människor i hela organisationen som gör det möjligt för oss att fortsätta lyckas i vår bransch.

Gregorio Zuazu Vela, strategichef på Corroventa-gruppen

Camilla Lorefors har flera års erfarenhet av redovisning/ekonomi och har arbetat på företag som PwC och Riksrevisionen.

Camilla Lorefors, Corroventa

Jag har varit på Corroventa i två år nu och har lärt känna och arbetat tillsammans med de fantastiska människorna här. Corroventa är ett spännande och innovativt företag med en ljus framtid, vilket är anledningen till att jag ser fram emot rollen som CFO.

Camilla Lorefors, ekonomichef på Corroventa-gruppen

Frågor eller funderingar?

Ni kan alltid kontakta oss på Corroventa om det är något ni undrar över om våra produkter eller lösningar. Har ni en utmaning med vatten, fukt, lukt, radon eller skadedjur? Hör av er till vårt huvudkontor så hjälper vi er vidare.

Fler nyheter

Besök Corroventas monter på Nordbygg 2024

23-26 april är det äntligen dags för Nordbygg. Du hittar oss i montern A19:32.