ES-serien - energieffektiva avfuktare

Miljövänligt och ergonomiskt – Viktigt för både medarbetare och lönsamheten

Corroventa arbetar ständigt med att förbättra produkter både gällande ergonomi och energibesparing. Det är en viktig del av Corroventas kärnvärden att utveckla produkter som inte bara är snälla mot användaren utan också mot miljön.

“ES står för energispar, och energieffektivitet har varit målet genom hela produktutvecklingen. Inte bara när det gäller driften, utan i alla faser, även i logistiken och interaktionen med användaren.”

Per Ekdahl, VD Corroventa Avfuktning

Avfuktare från Corroventas ES-serie

ES-familjen är ett bra exempel där man har tagit fram energieffektiva produkter som tillsammans med systemet SuperVision® kan även styras på distans och därmed minska energiförbrukningen ytterligare. Tack vare SuperVision® kan en fukttekniker sköta fler avfuktningsuppdrag på kortare tid, och tillbringa mindre tid på resande fot. Dessutom kan torkningen avslutas vid exakt rätt tidpunkt, vilket är det bästa för torkresultatet.

Produkterna är tillverkade för att vara så ergonomiska som möjligt med bland annat ett greppvänligt handtag med möjlighet att fästa sladden runt samt runda, mjuka hörn av PUR-gummi som inte skaver mot benen när man bär den.

Avfuktare, turbiner & vattenavskiljare

Produkter i ES-serien

IMG_6227

C15 – Luftkyld kondensor

C15 är en robust och kompakt kondensor som är utvecklad för användning med adsorptionsavfuktare A15.
SuperVision-Lösningar-målgrupper

Styrsystem SuperVision® 2.0

SuperVision® 2.0 är ett unikt styr- och övervakningssystem som är kompatibelt med 5G-nätet och en revolutionerande nyhet för branschen.
H4ES-with-tent-open

System H4 ES

Corroventas metod för värmebaserad skadedjurssanering är inte bara pålitlig och effektiv när det gäller att uppnå önskat resultat.
R2-product-image_720x568-2

Radonsug R2 ES

R2 är utvecklad för att fungera både i små och stora projekt med olika typer av markförhållanden. 
WS4 ES dark list image with es logo

Vattenavskiljare WS4 ES

Vattenavskiljare WS4 ES ingår i ES-serien och har en kapacitet på 25 l/min.

Frågor eller funderingar?

Ni kan alltid kontakta oss på Corroventa om det är något ni undrar över om våra produkter eller lösningar. Har ni en utmaning med vatten, fukt, lukt, radon eller skadedjur? Hör av er till vårt huvudkontor så hjälper vi er vidare.

Fler nyheter

Besök Corroventas monter på Nordbygg 2024

23-26 april är det äntligen dags för Nordbygg. Du hittar oss i montern A19:32.