• PÅLITLIG OCH KEMIKALIEFRI BEKÄMPNING AV SKADEDJUR

 • Sanering av vägglöss och skadedjur

  Vägglöss och skadedjur är ett växande problem över hela världen. Ju mer vi reser desto större risk för spridning av dessa insekter. Det finns flera olika system mot skadedjur på marknaden, men Corroventas professionella värmesystem sanerar snabbt, enkelt och utan kemikalier.

  Användarvänligt och diskret

  Systemet levereras komplett med en H4 ES värmemaskin, med fjärrstyrning via SuperVision®, sensorer och ett isoleringstält med tillhörande isoleringsgolv och tältstativ. Systemet har få komponenter och är därför enkelt att både installera och hantera. Isoleringstältet och dess väska är diskret utformat för största möjliga diskretion mot hotellgäster eller grannar.

  SNABB OCH KEMIKALIEFRI SANERING

  Skadedjurssanering med värme är en effektiv metod som inte kräver några kemikalier som kan vara skadliga för hälsan. Tack vare den kraftfulla värmaren med boostfunktion och det högisolerade tältet nås snabbt önskad temperatur. Värmaren har dessutom en efterkylare som ger en jämn sänkning av temperaturen när saneringen är klar, vilket är skonsamt för möblerna.

  Läs ett referenscase när Corroventas värmetält användes för effektiv skadedjurssanering.

Systemet består av:

UNIKA FÖRDELAR GER OPTIMALT RESULTAT

 • MEDLEM I ES-FAMILJEN

  Tack vare det smarta styrsystemet med inbyggda driftslägen, samt energieffektiva komponenter, förbrukar ES-maskinerna mindre energi än traditionella maskiner. De är energioptimerade för både små och stora torkuppdrag.

 • ÖVERVAKNING MED SUPERVISION®

  Med SuperVision® styrs och övervakas saneringsprocessen från datorn, surfplattan eller mobilen. Du har full kontroll över processen och får ett meddelande när den är klar. SuperVision® sparar tid, energi och pengar.

 • FRITT FRÅN KEMIKALIER

  Värmesystemet använder inga
  kemikalier för att sanera och är
  därför den optimala lösningen
  för både hälsa och miljö.

 • EFTERKYLNING

  När saneringsprocessen är avslutad, fortsätter fläkten att gå en extra timme för en jämnare temperatursänkning. På så vis skyddas känsliga möbler mot alltför snabbt växlande temperaturskillnad.

 • INGEN RISK FÖR SPRIDNING TILL ANDRA RUM

  Tack vare det isolerade tältet utförs saneringen i ett slutet område, från vilket skadedjuren inte kan sprida sig till andra delar av byggnaden.

 • SNABB SANERINGSPROCESS

  Sanering med H4 ES kan utföras effektivare och snabbare jämfört med andra saneringssystem. Det högisolerade tältet gör att måltemperaturen kan nås fortare och mer energieffektivt.

Vill du veta mer?