Seminarie inom boendemiljö, fasta installationer

Vårt seminarie för fasta installationer omfattar många delar. Tyngdpunkten ligger på fasta installationer och montagemetoder för vindar, krypgrunder och radon. Vi fokuserar också mycket på service och reparation av våra maskiner för fasta installationer.

För fördjupning i skadetorkning rekommenderar vi vårt seminarie Fukt- och torkteknik.

 

TORKNING FUKTSKADOR OCH INSTALLATION AV AVFUKTARE I KRYPGRUND

Mångårig erfarenhet från flera tiotusentals installationer av olika kunder ger oss en bred kunskapsbas om de typer av problem och lösningar som man stöter på vid torkning av krypgrunder. Vi går igenom hur man ska installera i standardgrunder och i mer besvärliga fall.

RADONMÄTNING OCH -SANERING AV HÖGA RADONHALTER FRÅN MARKEN OCH BLÅBETONG

Radon är ett av Corroventas kärnområden och vi har en produktserie av effektiva, tysta och energisnåla radonsugar som täcker de olika behov av ventilation som föreligger vid markradon. Vi går igenom olika instrument, mätmetoder av radongas och ger konkreta lösningar på olika saneringsmetoder. Vi erbjuder även våra kunder uthyrning av mätinstrument och rådgivning.

AVFUKTNING AV VINDAR MED BEHOVSSTYRD VENTILATION

Vi går igenom installationsexempel, tätmetoder, dimensionering och praktiska lösningar för olika typer av kallvindar med utgångspunkt från Corroventas patenterade system VentoVindTM.

SERVICE – TEORI OCH PRAKTIK

Vi tittar in i våra maskiner och går igenom tips och tricks för att kunna underhålla och sköta våra maskiner för fasta installationer på bästa sätt. Allt ifrån förslag på verktyg som är bra att använda till att kunna felsöka och åtgärda fel och underhålla maskinerna.  Allt för att kunna säkra att maskinerna går optimalt och säkerställer en lång livslängd.

 

TID OCH PLATS

Dag 1: 11.00 – 18.00
Dag 2: 08.30 – ca 12.00

Seminarierna hålls i Corroventas fina konferenslokaler och välutrustade labb på Mekanikervägen 3 i Bankeryd, Jönköping.

Två dagars seminarie inom boendemiljö, fasta installationer.
Anmäl alla deltagare i formuläret nedan med namn och e-postadress. Skriv gärna i meddelandefältet om någon av deltagarna har allergier.
Corroventa har avtal med Hotell Savoy i Jönköping, i bekräftelsemailet som vi skickar finns bokningsinstruktioner och rabattkod.
Välkommen med er bokning!Läs mer
Vi skyddar er data och tar skyddet av din personliga data seriöst. När du fyller i ett formulär på hemsidan ger du oss tillstånd att lagra dina lämnade uppgifter samt kommunicera till dig via våra kanaler. Du kan när som helst säga upp prenumerationer på eventuella utskick som vi gör baserat på informationen du har lämnat. Data som du delar med dig av delas ej med något annat företag. Om du vill att vi skall ta bort data från våra system, skicka ett mail till oss på marketing@corroventa.com.