Corroventas lyckade utställning på Nordbygg 2024

I slutet av april deltog Corroventa på Nordbygg, Nordens största mässa för byggbranschen. Fredrik Rosén, Nordic Sales Manager på Corroventa, summerar Nordbygg 2024.

Fredrik Rosén-2

Fredrik, nu har det gått några veckor sedan Nordbygg - Vad var ditt intryck av mässan?

- Det var fantastiskt att återigen träffa kunder och samarbetspartners på Nordbygg. Under de fyra intensiva mässdagarna gjorde Corroventas säljteam som alltid ett strålande jobb, både före, under och efter mässan.

- I år presenterade vi även vår nya luftkylda kondensor C15, vilket lockade många nyfikna besökare som ville veta mer om produkten. Mitt övergripande intryck av mässan är att det var en intressant blandning av utställare från olika segment som kompletterade varandra på ett utmärkt sätt. Vi hade också flera av våra kunder och samarbetspartners närvarande på mässan, som visade upp våra maskiner i kombination med sina egna lösningar.

Kan du beskriva vad besökarna möttes av?

- I Corroventas monter visade vi våra etablerade produkter såsom A15, IL2 och IA2. Det mest anmärkningsvärda i vår monter var däremot vår nya luftkylda kondensor C15, som väckte stort intresse tack vare sin flexibilitet och energieffektivitet. Många besökare såg omedelbart olika användningsmöjligheter för denna innovativa lösning, vilket var roligt att se.

-Under veckan hade vi bjudit in olika kunder och samarbetspartners från hela Norden. De kom för att utforska vårt produktutbud och diskutera framtida affärsmöjligheter samt potentiella samarbeten. Nordbygg är en viktig plattform för oss, men det är framför allt den direkta kontakten med kunder och partners som gör mässan så värdefull för oss.

Mycket spännande som hänt här på Corroventa den senaste tiden - Vad kan man förvänta sig framåt sett?

- På Corroventa strävar vi alltid efter att ligga ett steg före i produktutveckling och affärsutveckling. Du kan förvänta dig många spännande nya lösningar både inom produkter och på försäljnings- och marknadssidan. Ett exempel är vår nylanserade hemsida som nu är live och redo att utforskas.

Finns det några planerade framtida evenemang eller projekt som Corroventa kommer att delta i eller driva?

- På Corroventa driver vi Corroventa Academy och nästa event blir en Fukt & Torkteknik utbildning för våra kunder, som kommer att hållas i våra lokaler i Bankeryd. Vi är engagerade i flera pågående projekt tillsammans med våra kunder och samarbetspartners, med ett starkt fokus på att torka skador istället för att riva. Idag är energieffektivisering av processer avgörande, och här spelar Corroventa en central roll som en ledande partner för miljömässigt hållbara och energieffektiva torkprocesser.

- Att avfukta i kombination med värme blir allt vanligare som ett alternativ till rivning och nybyggnation. Cirkulär ekonomi är en växande trend som våra partners välkomnar och integrerar i sina verksamheter.

Frågor eller funderingar?

Ni kan alltid kontakta oss på Corroventa om det är något ni undrar över om våra produkter eller lösningar. Har ni en utmaning med vatten, fukt, lukt, radon eller skadedjur? Hör av er till vårt huvudkontor så hjälper vi er vidare.

Fler nyheter

Besök Corroventas monter på Nordbygg 2024

23-26 april är det äntligen dags för Nordbygg. Du hittar oss i montern A19:32.