Besök Corroventas monter på Nordbygg 2024

 • Nedräkningen till Nordens största byggmässa, Nordbygg 2024, har börjat. Vi är glada över att kunna meddela att vi återigen kommer att närvara på mässan som äger rum den 23–26 april.

  Corroventa kommer bland annat att berätta mer om vår innovativa lösning Energy Saving samt presentera en helt ny innovativ produktnyhet, C15, på mässan:

  ”Nordbygg är en oerhört viktig mässa och plattform, inte bara för utställande företag utan även för besökare, och detta gäller särskilt för Corroventa Avfuktning AB. Här kommer vi att träffa de flesta av våra viktiga kunder och samarbetspartners från hela Norden för att ha viktiga och intressanta diskussioner om våra gemensamma affärer, projekt och marknad.

  ”Sedan senaste Nordbygg 2022 har Corroventa satsat stort på vårt nya affärsområde ”Industriella & Fasta Applikationer”, och detta kommer även att speglas på årets Nordbygg 2024. Corroventa kommer att lansera en revolutionerande produktnyhet i form av ett tillbehör till vår unika adsorptionsavfuktare A15 – Fredrik Rosén, försäljningschef Norden Corroventa.

  Välkommen till Corroventas monter A19:32 där vi kommer att visa upp vårt breda produktsortiment och flera innovativa och smarta lösningar för både industriella applikationer och Energy Saving. Det finns med andra ord många anledningar att besöka Corroventas monter.

  Kontakta oss på 036-37 12 00 om du vill boka in ett möte under mässan.

  Mässans öppettider:

  Tisdag 09.00-17.00 │ Onsdag 09.00-17.00 │ Torsdag 09.00-18.00 │ Fredag 09.00-16.00

   

  Klicka här för att ladda ner din kostnadsfria entrébiljett