Jonas Ohlson – ny säljare på Corroventa

 • Corroventa stärker det nordiska säljteamet med nya säljaren Jonas Ohlson. Med tidigare erfarenhet från vattenreningsbranschen och gedigen bakgrund inom framför allt B2B-försäljning och kundutveckling är Jonas ett välinvesterat och välkommet tillskott till Corroventas säljkår.

  I mitten av oktober utökades Corroventas säljteam med en ny säljare – Jonas Ohlson. Med en härlig energi, målmedvetenhet och hjärta i det han gör är Jonas ansvarig för Corroventas försäljning i södra och mellersta Sverige, det vill säga Skåne, Blekinge, Kronoberg, Halland, Småland, Göteborg, Bohuslän, Dalsland och Västergötland.

  Jonas bor i dag på en gård utanför Kristianstad med frun Anna och dottern Elin 17 år. När han inte jobbar tycker han om att umgås med familj och vänner, köra motorcykel och gärna lite löpning och badminton.

  För att lyckas i min roll som säljare är det viktigt för mig att sälja med hjärtat och älska mina produkter, och just det passar klockrent in på Corroventas premiumprodukter. Detta har förstärkts ännu mer nu när jag fått lära känna medarbetarna och dess stolthet runt både produkterna och företaget. Det finns även en god teamkänsla i bolaget. Med detta i ryggen ser jag framemot att få bygga vidare Corroventa och öka närvaron i södra och mellersta Sverige, och så klart – erbjuda bättre boendemiljö och inneklimat för många fler människor.  

  Fredrik Rosén, nordisk säljchef på Corroventa, ser fram emot att få ta del av Jonas erfarenhet:

  – I och med att Jonas kliver in som en stark försäljningsresurs så kommer han att vara ett välinvesterat och välkommet tillskott i Corroventas nordiska säljteam. Med Jonas gedigna bakgrund inom framför allt B2B-försäljning och kundutveckling så kommer han vara en stor resurs för våra kunder och sammanbetspartners runt om i södra och mellersta Sverige.

  Jonas, vi är oerhört glada över att få välkomna dig till oss på Corroventa!

  Jonas Ohlson

  Försäljning & support södra/mellersta Sverige
  jonas.ohlson@corroventa.se
  036-37 61 50
  072-208 34 31