Corroventa stärker sin position, nu med etablerad närvaro i Norrland

 • Med utökad närvaro i Norrland stärker nu Corroventa sin position på den svenska marknaden och kan arbeta ännu närmre sina befintliga och potentiella nya kunder. Detta genom dedikerade säljaren Benny Riis.

  Corroventas säljare Benny Riis utökar nu företagets närvaro och marknadsposition i norra Sverige.

  Fredrik Rosén, Nordic Sales Manager på Corroventa:

  – Vi har märkt ett behov av att utöka vår närvaro på ett strategiskt sätt på den norrländska marknaden. Dels för våra kunder och potentiella nya så klart, dels för vår egen del för att vi som företag ska kunna hantera ärenden och stötta våra kunder på ett mer effektivt och framför allt snabbare sätt vid akuta behov.

  Benny Riis, säljare på Corroventa, ansvarar sedan tidigare för försäljningen i Svealand, Gävleborg och Östergötland och kan nu fullt ut även addera Norrland till sitt upptagningsområde.

  – Genom att vi nu har en etablerad närvaro i Norrland så kommer vi att stärka banden ytterligare med våra kunder, gamla som nya. Då efterfrågan på våra produkter ständigt ökar så ser jag fram emot att på plats få stötta våra kunder vid behov, berättar Benny.

   

  Försäljning & support

  Benny Riis
  Försäljning & Support Svealand, Norrland, Gävleborg & Östergötland
  benny.riis@corroventa.se
  036-860 23 59
  072-523 77 00