Corroventa stärker teamet med Ken – ny säljare i Danmark

 • Corroventas nya säljare Ken Mardahl började sin karriär för lite över 30 år sedan som expedit. Han har sedan dess arbetat både inom försäljning och fuktteknik och nu är det dags att kombinera dessa två roller hos Corroventa.

  Ken kommer att bli ett mycket välinvesterat tillskott i Danmark och med detta så flyttar Corroventa markant fram sina positioner i Danmark. Att Ken kommer från branschen är en styrka och med sin kunskap och positiva attityd så kommer Ken bli en uppskattad och välkänd bekantskap ute hos våra fantastiska kunder,

  säger Fredrik Rosén, Nordic Sales Manager på Corroventa.

  Ken bor i dag utanför Köpenhamn och när han inte arbetar fyller han tiden med att bygga klockor och spela musik, och naturligtvis spendera tid med familjen.

  Jag sökte mig till Corroventa då jag såg ett företag som skulle uppskatta mina egna värderingar och affärsfilosofi. Nu efter några veckor känns det som att vara en del av Corroventa är som att vara en del av en familj där vi alla strävar efter samma gemensamma mål. Jag har möjlighet att få kombinera mina intressen för försäljning och drivkraft att lösa utmaningar relaterat till fukt, det gör ju det hela ännu bättre,

  berättar Ken.

  Ken, hjärtligt välkommen till Corroventa!  

  Ken Mardahl
  Salgskonsulent & Support Danmark
  ken.mardahl@corroventa.dk
  +45 5359 1374