Corroventa välkomnar Fredrik Rosén som ny Nordic Sales Manager

 • Corroventas nya nordiska säljchef, Fredrik Rosén, började sin karriär för 27 år sedan som distriktschef på Siemens / Landis & Staefa. Han har sedan dess bland annat arbetat som försäljningschef på Habo Gruppen AB, Key Account Manager på Assa Abloy, produktchef på Spilka As, kategorichef på Inwido AB samt försäljningschef på HOPPE Nordic.

  Fredrik bor i dag i Habo tillsammans med sin sambo Maria och sonen Calle 20 år som fortfarande bor hemma. Dottern Emmy, 24 år, är sedan några år redan utflugen. När han inte jobbar tycker Fredrik om att vara ute i skog och natur, spela golf, träffa vänner och bekanta och självklart resa en del också.

  Fredrik efterträder Karl Jansson som nyligen tillsattes som ny CCO på Corroventa.

  Den största anledningen till att jag sökte till Corroventa var att det är ett starkt och solitt företag med intressanta produkter och en grym teamkänsla där alla drar åt samma håll. Jag ser fram emot att vidareutveckla det nordiska försäljningsteamet i en positiv riktning och kunna bidra med min erfarenhet från framför allt nordisk och internationell B2B-försäljning.

  Min bild av Corroventa som företag är att man har en företagskultur och en vi-känsla som få företag har i dag. Det ska bli roligt att få vara med på denna resa tillsammans med alla duktiga kollegor på Corroventa.

  Vi är oerhört glada över att få välkomna Fredrik till oss på Corroventa!

  Fredrik Rosén
  Nordic Sales Manager
  fredrik.rosen@corroventa.se
  +46 10-405 89 40
  +46 70-848 41 43