Karl Jansson, ny CCO på Corroventa

  • Karl Jansson har jobbat på Corroventa sedan januari 2018 med ansvar för Corroventas försäljning och kundrelationer på den nordiska marknaden. Nu efter fem år tillträder han som ny CCO, Chief Commercial Officer.

    Som CCO på Corroventa har du ett övergripande ansvarar för försäljning och marknad inom Corroventa-gruppen, en roll som Karl ser fram emot:

    Sedan starten har jag trivts väldigt bra på Corroventa som är en stark och långsiktig premiumleverantör, förknippad med innovation, kvalitet, energieffektivitet och hög servicenivå. Efter ett antal år med ett fantastiskt säljteam i Norden ser jag nu fram mot att leda arbetet som bedrivs av vår kunniga och uppskattade sälj- & marknadsorganisation runtom i Europa. Med våra energieffektiva kvalitetsprodukter, hög servicenivå och kunskap kommer vi fortsätta vår strävan att erbjuda våra kunder, eller partners som jag hellre kallar dom, de bästa lösningarna för att lyckas med sina viktiga uppdrag i branschen.

    Karl efterträder Mårten Larsson, som tidigare haft rollen, och tillträder 2 maj 2023.