ANSÖKAN STÄNGD | Försäljningschef till Corroventa

 • Försäljningschef | Jönköping

  Värdesätter du att arbeta med försäljning på ett spännande företag med gott renommé och egentillverkade premiumprodukter? Brinner du för att coacha och leda ett team samtidigt som du själv fångar affärsmöjligheter och utvecklar kundrelationer? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Till Corroventa söker vi en Försäljningschef med ansvar för ett säljteam i marknadsområdet Norden. Tjänsten är en tillsvidareanställning och med placering på huvudkontoret i Bankeryd. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

  Om tjänsten

  I rollen som Försäljningschef är du en nyckelrepresentant för Corroventas varumärke som kännetecknas av kvalitet och innovation. Med ett gott renommé i ryggen får du möjlighet att leda ett välpresterande och kunnigt säljteam, men också självständigt driva egen försäljning gentemot företagets kunder. Det tar sig uttryck i en omväxlande vardag med såväl operativa som strategiska inslag och med fokus på ett coachande och verksamhetsnära ledarskap. Ditt främsta uppdrag är att organisera, utveckla, genomföra och följa upp säljaktiviteter i marknadsområdet Norden. Du har övergripande ansvar för Sverige, Danmark, Finland och Norge. Till arbetsuppgifterna hör att hantera försäljningsbudget, marknadsbearbetning, utvärdering av kundsegment, kundbesök, förhandling och avtalsskrivning. Du har löpande kontakt med återförsäljare och kunder i eget distrikt, håller i utbildningar och praktiska produktdemonstrationer samt besvarar tekniska frågeställningar. I det ingår även att planera och medverka på mässor och kundevent. Du har personalansvar för totalt sju ute- och innesäljare samt rapporterar till företagets Marknads- & Försäljningsdirektör (CCO).

  På Corroventa välkomnas du till ett multinationellt företag med en spännande tillväxtstrategi och stor framåtanda. Tjänsten är precis rätt för dig som vill arbeta i en platt organisation med korta beslutsvägar och goda påverkansmöjligheter. Du erbjuds en bred arbetsroll som kombinerar ledarskap och egen försäljning av premiumprodukter med teknisk förankring. Det är en trivsam arbetsplats som präglas av ett högt tempo, stor gemenskap och en prestationskultur där gott beteende och driv premieras. Med stor frihet under ansvar arbetar du med målsättningen att skapa förutsättning för fortsatt expansion av verksamheten. Corroventa ingår i industrigruppen Volati som är en kapitalstark ägare vilket borgar för en optimistisk framtid och goda karriärmöjligheter för rätt person.

  Vem är du?

  För att lyckas i rollen tror vi att du har 3 års erfarenhet av framgångsrik B2B-försäljning i kombination med en god ledarskapsförmåga. Du är van att leda och coacha personal med fokus på kvalitet och har en ödmjuk ledarstil. Vi ser gärna att du har arbetat med försäljning till kunder inom tjänste-, bygg- eller industrisektorn. Det är även en fördel om du har en akademisk utbildning med teknisk inriktning, men det viktigaste för oss är du har en hög teknisk förståelse och nyfikenhet. Du är skicklig på att fånga affärsmöjligheter i rätt ögonblick, förhandla och skapa långsiktiga kundrelationer. Till dina kunskaper hör att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Körkort är för tjänsten ett krav.

  Som person har du förmågan att inspirera och med affärsutvecklingsfokus lyfta kundrelationer till en ny nivå. Du har en stark drivkraft med känsla för försäljning, är resultatinriktad och initiativtagande. För att lyckas i rollen är du en prestigelös ledare som lyfter dina medarbetare och ständigt motiverar teamet mot bättre prestationer. Till din ledarskapsförmåga hör att du är kommunikativ och har lätt för att coacha, ge feedback och samarbeta med andra. Du är strukturerad, vilket gör att du har ett effektivt arbetssätt som präglas av planering, prioritering och eget ansvar. Att hitta lösningar och alltid se möjligheter är för dig en självklarhet, likväl som att du är analytisk, nyfiken och gärna tar dig an nya utmaningar.