ANSÖKAN STÄNGD | Distriktssäljare till Corroventa

 • Teknisk säljare | Danmark/Skåne

  Brinner du för att fånga affärsmöjligheter och bygga starka relationer med såväl nya som befintliga kundkontakter? Vill du ansvara för ett eget distrikt och representera ett varumärke med gott renommé med egentillverkade premiumprodukter? Då har vi helt rätt tjänst för dig! Till Corroventa söker vi en resultatinriktad och förtroendeingivande Distriktssäljare med god teknisk förståelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning och har utgångspunkt från ditt hemmakontor med närhet till antingen Malmö eller Köpenhamn. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

  Om tjänsten

  I rollen som Distriktssäljare får du möjlighet att presentera Corroventas varumärke och tillhörande produktsortiment. Ditt främsta fokus är att utveckla såväl försäljning som långsiktiga kundrelationer inom ditt geografiska område. Det innebär ett dedikerat arbete med ansvar för hela säljprocessen, från att prospektera och genomföra kundmöten till avslutad affär med hög kundnöjdhet som resultat. Att upprätta offerter, ingå avtal och följa upp order är för dig en självklarhet. Du förvaltar en av företaget redan befintlig kundstock men bearbetar också nya kundrelationer på marknaden. Med den goda tekniska förståelse som du kommer utveckla hjälper du kunden att välja rätt lösning för sitt behov och besvarar specifika produktfrågor. Tillsammans med dina kollegor deltar du som en viktig representant på produktutbildningar, mässor och anordnade kundevent. Du ingår i ett säljteam bestående av sju kollegor och rapporterar till Försäljningschef.

  Du erbjuds en stor egen frihet i att utveckla ditt distrikt, skapa resultat och på riktigt göra skillnad genom sin arbetsinsats. Det geografiska området sträcker sig från Skåne i Sverige och innefattar därefter hela Danmark. Den största delen av din arbetstid spenderas hos kund, vilket medför att resor är vanligt förekommande. Du genomför cirka 30 övernattningar per år i samband med kundbesök.

  På Corroventa välkomnas du till ett multinationellt företag med en spännande tillväxtstrategi och stor framåtanda. Varumärket har ett gott renommé, är väl inarbetat på marknaden och i ryggen finns en stark ägare. Det är en prestigelös och ambitiös kultur med ett starkt lagarbete som sitter i företagets väggar. Ambitionen är att vara en ledande kraft i branschen och tillhandahålla innovativ utrustning samt energieffektiva och hållbara lösningar. I tjänsten får du en gedigen introduktion och produktutbildning för att få den bästa tänkbara starten i din resa tillsammans med oss.

  Vem är du?

  Vi söker dig med erfarenhet av B2B-försäljning och vana av att bearbeta såväl nya som befintliga kunder. Du har med fördel arbetat mot industri- eller byggsektorn. Om du tidigare varit i kontakt med avfuktnings- eller ventilationsprodukter ser vi det som starkt meriterande. För att lyckas i rollen har du en hög teknisk förståelse med förmågan att hitta en optimal lösning för kundens verksamhet. Du är skicklig på att skapa långsiktiga kundsamarbeten och bygga starka nätverk. Till dina kunskaper hör att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska och att du är bekväm att kommunicera på danska. Körkort är för tjänsten ett krav.

  Som person är du resultatinriktad och brinner för att fånga affärsmöjligheter. Du tycker om att sätta höga målsättningar, ständigt utvecklas inom försäljning och har en stark tävlingsmentalitet. I dialog med kund är du lyhörd och förtroendeingivande, samtidigt som du kan är rak och tydlig. Du trivs som allra bäst när du arbetar nära dina kunder och verkar som en samarbetspartner, där du även bidrar med rådgivning och teknisk kunskap. Till dina egenskaper hör att du är strukturerad och har ett arbetssätt som präglas av planering och eget ansvar. Du är en sann lagspelare som alltid gör sitt yttersta för att teamet tillsammans ska nå nya höjder.