I samband med lansering av SuperVision® 2.0 ingår Corroventa samarbete med finska Wiiste Oy

 • SuperVision® 2.0 är ett unikt styr- och övervakningssystem som är kompatibelt med 5G-nätet, en revolutionerande nyhet och funktion för branschen. Med den nya innovativa sensorn från Wiiste kan du även mäta relativ fuktighet i betong under en längre tidsperiod.

  Våra kunder har sedan tidigare efterfrågat högpresterande sensorer för mätning av relativ fuktighet i betong. Vi är därför glada att kunna meddela att vi tack vare vårt partnerskap med Wiiste Oy nu kan lägga till den funktionen till vårt SuperVision® 2.0-system, säger Mårten Larsson, CCO på Corroventa.

  Spara energi och torktid

  För Corroventas kunder innebär SuperVision® 2.0 en möjlighet att spara energi, pengar och torktid men också tid som läggs på resor till och från torkprojekten då systemet kan styras från distans med hjälp av en mobiltelefon, dator eller surfplatta.

  Du meddelas när torkningen är nere på önskad nivå och på så sätt kan du avsluta torkprocessen i rätt tidpunkt, vilket gör att du både sparar energi, resurser och effektiviserar ditt arbete. Något som också reducerar påverkan på miljön.

  Innovativ sensor för mätning i betong

  I samband med uppgraderingen till SuperVision® 2.0 utökades sortimentet med en ny ”High performance” HP RHT-sensor från Wiiste Oy, ett finskt företag med fokus på mätsystem. Deras erfarenhet med fokus på mätning gör Wiiste till den självklara partnern.

  Uppdateringen till SuperVision® 2.0 består även av en nyutvecklad kalibreringsfunktion för betongmätningssensorn som borgar för pålitliga och noggranna mätresultat.

 • SuperVision® 2.0

  Vår banbrytande innovation. Övervaka och styr torkprocessen från distans, med datorn, mobilen eller surfplattan.