Corroventa i nytt samarbete med Tramex

 • Pressmeddelande

  Kvalitet, innovation och service – tre ledord som representerar Corroventa, dels som organisation, dels som leverantör. Som en förlängning av att kunna erbjuda sina kunder högkvalitativa maskiner och produkter lanserar Corroventa nu ett samarbete tillsammans med Tramex.

  Sedan 1985 har Corroventa tillverkat och utvecklat högkvalitativa produkter för vattenskadesanering. Företagets drivkraft kommer från att kunna erbjuda kunder smarta lösningar som effektiviserar deras vardag. Med över 35 års erfarenhet och en kontinuerlig dialog med de som dagligen använder Corroventas produkter vet företaget vilka lösningar som underlättas i deras arbete för att både spara tid och öka lönsamheten:

  – Majoriteten av Corroventas kunder använder mätinstrument i sitt dagliga arbete. Det är nu med glädje vi kan berätta att vi inlett samarbete med det Irländskbaserade mätinstrumentsföretaget Tramex. Att kunna lägga till mätinstrument till produktsortiment gör att vi tar ytterligare kliv och kan erbjuda produkter inte bara för att åtgärda skadan, men även tillhandahålla produkter för att identifiera skadan och dess storlek, säger Mårten Larsson, Chief Commercial Officer på Corroventa.

  – När väl torkjobbet påbörjats kan våra kunder med enkelhet koppla på vårt eminenta system SuperVision 2.0 för att övervaka processen. Med SuperVision 2.0 kan du övervaka och reglera avfuktarna via din mobil, surfplatta eller dator för att få optimal torkprocess och totalekonomi, avslutar Mårten.

  Mätinstrumenten från Tramex är ett användarvänligt komplement och levereras som ett kit, anpassat efter Corroventas kunder. Besök www.corroventa.se/produkter/matinstrument-tramex/ för mer information.

 • NYHET! Vi uppgraderar vårt styrsystem till SuperVision® 2.0

  Nätverksstandarden har nått den 5:e generationen och vi på Corroventa är inte sena att haka på. Därför har vi nu uppgraderat vårt styrsystem SuperVision till SuperVision® 2.0. Uppgraderingen innebär nya nätverksstandarder som bidrar till ökad hastighet för dig som användare. I övrigt påverkar uppgraderingen inte dig då plattformen är precis lika användarvänlig som tidigare.

 • PRODUKTNYTT! Corroventa lanserar avfuktare för industriella applikationer

  Äntligen är den här! Den kraftfulla, energieffektiva avfuktaren som är anpassad för många olika användningsområden, den passar utmärkt vid större vattenskador eller byggavfuktning, men också i fasta avfuktningsinstallationer för att kont­rollera fuktklimatet i exempelvis lager, förråd eller större vattenverk.

 • Corroventa lanserar en allroundmaskin för radonsanering

  R2 är Corroventas nya radonsug som är utvecklad för att passa olika typer av markförhållanden och både stora som små uppdrag. R2 har designats med kraftfull prestanda och effekten kan regleras för att optimera varje unik installation.