NYHET! Vi uppgraderar vårt styrsystem till SuperVision® 2.0

 • NYHET! Vi uppgraderar vårt styrsystem till SuperVision® 2.0

  Nätverksstandarden har nått den 5:e generationen och vi på Corroventa är inte sena att haka på. Därför har vi nu uppgraderat vårt styrsystem SuperVision till SuperVision® 2.0. Uppgraderingen innebär nya nätverksstandarder som bidrar till ökad hastighet för dig som användare. I övrigt påverkar uppgraderingen inte dig då plattformen är precis lika användarvänlig som tidigare.

  Utöver uppgradering av systemet enligt nya nätverksstandarden så ingår en ny RHT-sensor i paketet. Denna sensor ersätter den tidigare RHT-sensorn och har samma grundfunktionalitet, men den nya generationen erbjuder en ännu bättre kvalitet och tillförlitlighet. Utöver detta så finns nu som tillval en High performance HP RHT-sensor för att kunna göra mätningar av relativ fuktighet i betong.

  Minskad klimatpåverkan

  Supervision 2.0 ger korrekta, inspelningsbara och evidensbaserade energiförbrukningsberäkningar och projekten kan övervakas och/eller justeras dagligen. Detta innebär att fuktteknikern slipper spendera en massa tid på resande fot för att kontrollera processen på plats, vilket sparar många mil. Dessutom kan torkprocessen avslutas vid exakt rätt tidpunkt, vilket sparar energi och kostnader ytterligare.

  SUPERVISION® 2.0

  • Fungerar med alla maskiner i Corroventas ES-serie
  • Styr upp till 8 maskiner
  • Kompatibelt 5G-nätet
  • Sensorer för mätning i betong finns som tillval
  • Helt nya RHT-sensorer
  • Användarvänligt gränssnitt

  Corroventas CCO Mårten Larsson säger att uppgraderingen är efterlängtad på marknaden:

  ”Det blir smidigare för våra kunder att vara uppkopplade mot 5G och slippa det äldre GSM-systemet. Dessutom är vi glada att kunna erbjuda sensorer för mätning i betong vilket våra kunder länge har efterfrågat.”