Corroventa ställer ut på Nordbygg

 • Corroventa ställer ut på Nordbygg

  Efter framflyttning två år i rad så går Nordbygg äntligen av staplarna 26–29 april på Stockholmsmässan. Nordbygg är Nordens största mässa för byggbranschen med runt 48 000 besökare.

  Corroventa kommer att ställa ut med flera produktnyheter på mässan:

  ”Vi är väldigt glada att Nordbygg äntligen kommer genomföras. Vi ser fram emot att få möta både nya och befintliga kunder i vår monter där vi också kan presentera flera spännande produktnyheter. Som vanligt är det kraftfulla och energieffektiva produkter som utvecklats för att möta våra kunders högt ställda förväntningar. Vi hoppas och tror att många vill komma och träffa oss på Nordbygg där vi kommer berätta mer”  – Karl Jansson, försäljningschef Norden Corroventa.

  Corroventa utlovar som sagt produktnyheter, gott kaffe, tävlingar och härlig stämning i montern. Den stora och populära avfuktaren för byggavfuktning, A50 TD2 kommer att stå placerad utomhus i direkt närhet till Östra entrén, nära korvkiosken.

  Det finns med andra ord många anledningar att besöka Corroventas monter, A40:19!
  Kontakta oss på 036-37 12 00 om du vill boka in ett möte under mässan.

  Mässans öppettider:

  Tisdag 09.00-17.00 │ Onsdag 09.00-17.00 │ Torsdag 09.00-18.00 │ Fredag 09.00-17.00

   

  Klicka här för att ladda ner din kostnadsfria entrébiljett