Corroventa-gruppen expanderar: Ny ekonomichef och strategichef

Corroventa-gruppen expanderar: Ny ekonomichef och strategichef

Det är med glädje vi tillkännager att vår ekonomichef Gregorio Zuazu Vela, fortsätter på Corroventa som strategichef. Camilla Lorefors, som har varit på Corroventa i två år, tar över som vår nya ekonomichef från och med februari 2021.

 

– Corroventa har genom åren uppnått betydande tillväxt och företaget är i god form och har starka ägare med stor tro på oss. Det är därför väldigt spännande att vi nu tar nästa steg på den resan när vi stärker ledningsgruppen för att möjliggöra en snabb expansion och utveckling av företaget, säger Per Ekdahl, vd.

 

Gregorio Zuazu Vela har en bakgrund som civilingenjör, en MBA och ett starkt intresse för ekonomi och ledning.

– Jag är väldigt glad över att axla den nya rollen där jag kommer att kunna fokusera på strategi och tillväxt de kommande fem åren. När man ser till vad Corroventa har uppnått under de senaste fem åren är det ingen liten utmaning att utveckla en strategisk tillväxtplan för de kommande åren, men vi har fantastiska människor i hela organisationen som gör det möjligt för oss att fortsätta lyckas i vår bransch, säger Gregorio Zuazu Vela.

 

Camilla Lorefors har flera års erfarenhet av redovisning/ekonomi och har arbetat på företag som PwC och Riksrevisionen.

– Jag har varit på Corroventa i två år nu och har lärt känna och arbetat tillsammans med de fantastiska människorna här. Corroventa är ett spännande och innovativt företag med en ljus framtid, vilket är anledningen till att jag ser fram emot rollen som CFO, säger Camilla Lorefors.