Ny säljare i region Svealand

 • Corroventa välkomnar Benny Riis

  Vi är glada att välkomna vår nya medarbetare Benny Riis! Benny kommer att vara ansvarig säljare för region Svealand med Örebro som utgångspunkt. Benny har en gedigen bakgrund av försäljning och kommer närmast från Skyddskompaniet. När han inte jobbar spelar han gärna golf eller tar en tur med motorcykeln.

  Benny säger att han nu ser fram emot att komma igång med sina kundmöten och skapa nya relationer.

  ”Det ska bli otroligt roligt att få jobba med högkvalitativa produkter som tillverkas i Bankeryd. Nu ser jag verkligen fram emot att få komma igång och hjälpa våra kunder att hitta de bästa lösningarna.”


  Vi önskar Benny hjärtligt välkommen till Corroventa!

   

  Inom kort kommer Benny ta kontakt med kunder i distriktet för ett första möte.

  Kontaktuppgifter:
  Benny Riis
  Säljare region Svealand
  Tel. 036-860 23 59
  benny.riis@corroventa.se