Corroventa lanserar i Australien

Corroventa är idag verksamma i åtta länder runtom i Europa genom dotterbolag och säljkontor. Det är nu dags för Corroventa att utveckla verksamheten ytterligare genom etablering i Australien. Försäljningen kommer att ske genom distributören Pressure Pro och främst inom segmentet för skadetorkning där Corroventa är en av marknadsledarna i Europa. Lanseringen av produkterna kommer att äga rum på ISSA Cleaning & Hygiene Expo i Sydney den 29-30 augusti tillsammans med Pressure Pro.

”Vi ser väldigt mycket fram emot att lansera i Australien. Det finns en efterfrågan för avfuktare i premiumsegmentet och vi är mycket glada över att kunna bemöta den efterfrågan och förenkla för kunder i Australien tillsammans med Pressure Pro.”
– Fredrick Sylva, Chief Commercial Officer Sales & Rental, Corroventa Group.

Pressure Pro är en oberoende distributör och service center för bland annat vattenskadesanering och golvunderhåll. Läs mer om Pressure Pro