Tack för besöket i vår monter på Nordbygg!

 • Nordbygg – den största mässan för bygg- och fastighetsbranschen har passerat för den här gången, även detta året var det en lyckad mässa med hela 48 260 besökare och intressanta föredrag. Några heta samtalsämnen under mässan var bland annat digitalisering, byggnation av flerbostadshus samt hållbarhet och energismarta produkter.

  Hela teamet på Corroventa vill tacka alla som besökte vår monter! Det var välbesökt med kunder och övriga intressenter. Särskilt stort var intresset för VentoVind som är Corroventas smarta lösning med behovsstyrd ventilation som fuktsäkrar kallvindar på villor och flerbostadshus.

  ”Det är alltid trevligt att möta besökarna på Nordbygg som är en viktig mässa för oss på Corroventa. I år var det särskilt stort intresse för Ventovind som håller rätt fuktklimat på kallvindar i både villor och flerbostadshus. Även våra populära avfuktare i ES-serien uppskattades extra mycket. Vi har nu under mässan knutit många kontakter och ser nu fram mot att fortsätta utveckla avfuktningsbranschen tillsammans med våra kunder.”
  – Karl Jansson, försäljningschef för Sverige, Danmark & Finland

   

  De rätta svaren i tävlingen samt vinnaren av surfplattan kommer att meddelas på vår LinkedIn.

  Är du nyfiken på att höra mer om våra produkter – kontakta oss på 036-37 12 00.