• Lediga tjänster hos Corroventa

 • Business Analyst

  Jönköping
  Är du i ditt rätta element när du arbetar med strategiska och analytiska verksamhetsfrågor på ledningsnivå? Vill du bli del av ett multinationellt företag med stora ambitioner och spännande framtidsplaner?

  I rollen som Business Analyst väntar en unik chans på Corroventa med fokus på strategiska frågor och organisationsutveckling. Med en skarp analytisk förmåga arbetar du med effektivisering, utveckling av befintlig verksamhet och potentiella affärsvägar för ökad tillväxt. Det innefattar såväl undersökning av potentiella förvärv i Sverige och internationellt som etablering på nya marknader eller produktsegment. För att fatta välgrundade beslut kartlägger du konkurrenter och aktuella marknadstrender. Din sammanställda information i kombination med välgrundade slutsatser utgör ett viktigt stöd i ledningsgruppens arbete. Till dina arbetsuppgifter hör även att stötta bolagsledningen vid integration av förvärv i den befintliga verksamheten. Du har ett nära samarbete och rapporterar till din närmsta chef som har en kombinerad tjänst som Chief Strategy Officer och Chief Financial Officer.

  Vi söker dig med en relevant akademisk utbildning som gett en god förståelse för affärsstrategi, verksamhetsstyrning och analysarbete. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, antingen som konsult eller internt i bolag. Som person är du affärsmässig och har en stark drivkraft till att leverera resultat som bidrar till verksamhetens utveckling. Du är en lagspelare med en stark kommunikativ förmåga och du är van vid att strukturera och planera ditt eget arbete. Du är skicklig på att samla information, analysera data och föreslå relevanta slutsatser som går att applicera i konkreta situationer. Läs mer här!

  Distriktssäljare

  Danmark/Skåne
  Brinner du för att fånga affärsmöjligheter och bygga starka relationer med såväl nya som befintliga kundkontakter? Vill du ansvara för ett eget distrikt och representera ett varumärke med gott renommé med egentillverkad premiumprodukter? 

  I rollen som Distriktssäljare får du möjlighet att presentera Corroventas varumärke och tillhörande produktsortiment. Ditt främsta fokus är att utveckla såväl försäljning som långsiktiga kundrelationer inom ditt geografiska område. Det innebär ett dedikerat arbete med ansvar för hela säljprocessen, från att prospektera och genomföra kundmöten till avslutad affär med hög kundnöjdhet som resultat. Du förvaltar en av företaget redan befintlig kundstock men bearbetar också nya kundrelationer på marknaden. Med den goda tekniska förståelsen som du kommer utveckla hjälper du kunden att välja rätt lösning för sitt behov och besvarar specifika produktfrågor.

  Vi söker dig med erfarenhet av B2B-försäljning och vara av att bearbeta såväl nya som befintliga kunder. Du har med fördel arbetet mot industri- eller byggsektorn. Om du tidigare varit i kontakt med avfuktnings- eller ventilationsprodukter ser vi det som starkt meriterande. Som person är du resultatinriktad och brinner för att fånga affärsmöjligheter. Du tycker om att sätta höga målsättningar, ständigt utvecklas inom försäljning och har en stark tävlingsmentalitet. I dialog med kund är du lyhörd och förtroendeingivande, samtidigt som du är rak och tydlig. Du trivs allra bäst när du arbetar nära dina kunder och verkar som en samarbetspartner, där du även bidrar med rådgivning och teknisk kunskap. Till dina egenskaper hör att du är strukturerad och har ett arbetssätt som präglas av planering och eget ansvar. Läs mer här!