FUKT- & TORKTEKNIK: MASTER

15-16 oktober 2019
 • 2-dagars utbildning och workshop: Masterkurs inom fukt- och torkteknik med fokus på skadetorkning

  Som fukttekniker är det av största vikt att förstå vilken torkmetod som passar för olika huskonstruktioner och byggmaterial. Denna tvådagars utbildning är för dig som tidigare har gått vår baskurs eller känner dig väl bekant med grunderna till fukt- och torkteknik. Vi går igenom fördjupning inom fuktteori, torkteknik, orsaker till vattenskador och torkmetoder både teoretiskt och praktiskt. 

  UTBILDNINGEN RIKTAR SIG TILL:

  Du som tidigare gått Corroventas baskurs inom fukt- och torkteknik eller dig som arbetat i branschen i ett antal år. Du får på egen förmåga identifiera, installera och torka vattenskador i olika typer av material. Vi har labb på 8 olika platser i Europa, vart och ett anpassat efter lokala behov och byggkonstruktioner. Vi håller seminarier på samtliga marknader där vi verkar.

  Vi går igenom olika orsaker till vattenskador samt hur man upptäcker dessa. Deltagarna får därefter lära sig att välja torkmetod och maskiner för att sedan praktiskt göra en installation för att torka vattenskadan. Du får även lära dig att sätta upp och styra torkprocessen på distans.

  DU FÅR LÄRA DIG:
  • Fördjupande fuktteori och avfuktningsteknik
  • Torkning av vattenskada i olika huskonstruktioner och byggmaterial
  • Torkning av vattenskada i skiktade konstruktioner som flytande golv, väggar eller tak
  • Installera och styra torkprocessen på distans
  • Fördjupande kunskaper om mätteknik och torkmetoder
  PRAKTISK INFORMATION:

  Kostnad: 1 295 kronor för våra kunder.
  Övriga: 7 995 kronor.
  Kursmaterial, lunch dag 1 och 2 samt middag dag 1 ingår.
  Plats: I Corroventas fräscha lokaler och seminarielabb på Mekanikervägen 3 i Bankeryd.

  Varmt välkommen på vår masterkurs inom fukt- och torkteknik på Corroventa Academy

  ÖVRIGA SEMINARIER INOM CORROVENTA ACADEMY:

  Vi erbjuder även utbildning inom boendemiljö och fasta installationer där vi går igenom avfuktning av bland annat krypgrunder och kallvindar samt radonsanering.

  Fukt- och torkteknik: Baskurs

  Du har även möjlighet att skräddarsy ett seminarium som passar just dig och dina kollegor. Kontakta oss för mer information om detta.

   

 • ANMÄL ERT TEAM!

  15-16 oktober 2019

  Anmäl alla deltagare i formuläret nedan med namn och e-postadress. Skriv gärna i meddelandefältet om någon av deltagarna har allergier eller andra kostavvikelser. Corroventa har avtal med Hotel Savoy i Jönköping.

  När du har anmält dig får du ett bekräftelsemail med bokningsuppgifter och rabattkod till hotellet.

  Information om dig som anmäler

  Boka en plats åt dina kollegor!  Läs mer
  Vi skyddar er data och tar skyddet av din personliga data seriöst. När du fyller i ett formulär på hemsidan ger du oss tillstånd att lagra dina lämnade uppgifter samt kommunicera till dig via våra kanaler. Du kan när som helst säga upp prenumerationer på eventuella utskick som vi gör baserat på informationen du har lämnat. Data som du delar med dig av delas ej med något annat företag. Om du vill att vi skall ta bort data från våra system, skicka ett mail till oss på marketing@corroventa.com.